,,Тринаестооктобарац” број 4.

Поштовани ученици, родитељи, колеге, пред вама је четврти број електронског школског листа „ТРИНАЕСТООКТОБАРАЦ”- лист намењен нашим ученицима, наставницима, родитељима, ученицима који су похађали нашу школу и свима онима који прате и подржавају наш рад.

Лист представља колаж активности, радионица, пројеката, успеха и залагања наших ученика које смо ми, њихови наставници, у сарадњи са родитељима неисцрпно подржали и помогли. Заједничким снагама пратимо потребе и интересовања наших ученика и трудимо се да како наставним, тако и ваннаставним активностима, обезбедимо ученицима добру основу за даљи рад, напредак и успех, а њихови резултати показују да смо на правом путу. Овогодишњи Дан школе проводимо у том духу, пратимо интересовања, жеље, потребе наших ученика и пружићемо им активности у којима ће сви бити учесници, али и верна публика која цени и поштује рад, труд, другарство и тимски дух.

Тимски дух, рад и залагање кључне су речи нашег успеха и трајања и зато вама на дар дајемо најбоље од нас-ТРИНАЕСТООКТОБАРЦЕ, њихове успехе, радове, пројекте, здраве навике и осмехе!