,,Тринаестооктобарац” број 5.

Поштовани ученици, родитељи, колеге, пред вама је пети број електронског школског листа „ТРИНАЕСТООКТОБАРАЦ”- лист намењен нашим ученицима, наставницима, родитељима, ученицима који су похађали нашу школу и свима онима који прате и подржавају наш рад.
 
Лист представља колаж активности, радионица, пројеката, успеха и залагања наших ученика које ми, њихови наставници, у сарадњи са родитељима неисцрпно усмеравамо, помажемо и подржавамо јер само заједничким снагама успећемо да пратимо потребе и интересовања наших ученика и да се потрудимо се да како наставним, тако и ваннаставним активностима, обезбедимо ученицима добру основу за даљи рад, напредак и успех, а њихови резултати  нам показују  да смо на правом путу. Овогодишњи Дан школе проводимо у духу Дечије недеље која је за нама, наше срце је велико, отворено за све и свa интересовања, жеље и потребе наших ученика. У складу са тим, пружићемо им активности у којима ће сви бити учесници, али и верна публика која цени и поштује рад, труд, другарство и тимски дух. 
Тимски дух, рад и залагање кључне су речи нашег успеха и трајања и зато вама на дар дајемо најбоље од нас-ТРИНАЕСТООКТОБАРЦЕ, њихове успехе, радове, пројекте, здраве навике и осмехе! Спортски и срдачан поздрав!
Зоран Ђорђевић, директор ОШ „13. октобарˮ